Skip to content

Conferinţă de presă – Prezentarea rezultatelor proiectului : “Voluntariat pentru incluziunea copiilor ÅŸi tinerilor străzii”

Joi, 31 Octombrie 2013, cu începere de la ora 10.00, AsociaÅ£ia Stea are deosebita plăcere de a vă invita la :
ConferinÅ£a de presă – Prezentarea rezultatelor proiectului :  
 "Voluntariat pentru incluziunea copiilor ÅŸi tinerilor străzii"
 
ce va avea loc în Sala XXI , situată la parterul Palatului Administrativ din Satu Mare, P-Å£a 25 Octombrie
 
Acest eveniment marchează finalul stagiului de voluntariat al Yleniei Perrottelli, voluntar SEV (Serviciul European de Voluntariat) care timp de 9 luni a activat la Satu Mare în cadrul proiectului „Voluntariat pentru inlcuziunea copiilor ÅŸi tinerilor străzii” pe careAsociaÅ£ia Stea îl desfăşoară în calitate de partener în perioada ianuarie – decembrie 2013.
 
Acesta este un proiect finanÅ£at de către Comisia Europeană prin intermediul Programului “Tineret în AcÅ£iune” – AcÅ£iunea 2 : Serviciul European de Voluntariat, având ca promotori organizaÅ£ia Popica Onlus din Italia cu rol de OrganizaÅ£ie de Trimitere ÅŸi OrganizaÅ£ie de Coordonare ÅŸi AsociaÅ£ia Stea cu rol de OrganizaÅ£ie Gazdă
 
La baza acestei iniÅ£iative se află oportunitatea de a permite tinerilor să desfăşoare activităţi de voluntariat până la 12 luni într-o altă Å£ară decât Å£ara lor de reÅŸedinţă. Acesta promovează solidaritatea între tineri ÅŸi este un adevărat „serviciu de învăţare”. Dincolo de beneficiile aduse comunităţilor locale, voluntarii deprind noi abilităţi ÅŸi limbi străine ÅŸi descoperă alte culturi, principiile ÅŸi practicile învăţării non-formale guvernând întreaga lor activitate.
 
În cadrul conferinÅ£ei de presă Ylenia Perrottelli va prezenta principalele rezultate al proiectului ÅŸi beneficiile obÅ£inute în urma acestei experienÅ£e în cadrul Serviciului European de Voluntariat.
 
AsociaÅ£ia STEA este o organizaÅ£ie neguvernamentală înfiinÅ£ată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui ÅŸi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecarui copil ÅŸi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociatia Stea luptă împotriva cerÅŸetoriei ÅŸi a exploatării copiilor ÅŸi tinerilor susÅ£inându-i să devină independenÅ£i prin educaÅ£ie ÅŸi obÅ£inerea unui loc de muncă.

 
Pentru mai multe detalii, va stăm la dispoziţie la telefon 0361-884330 sau 0751909535. Persoana de contact: Diana Bretan, Referent relaţii externe, E-mail:
asociatiastea@gmail.com

Donate to help for a cause and be a part to create a better world