Şi tu poţi să aduci zâmbetul pe faţa unui copil sau tânăr !

Copiii şi tinerii străzii au nevoie de sprijin pentru a putea ieşi din situaţia de extremă dificultate în care se află. Îi poţi ajuta şi tu implicându-te în activitatea Asociaţiei Stea de luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.

·            Direcţionează spre noi  produse (alimente, haine, mobilă, aparatură electrocasnică)

Dacă ai ceva de care nu mai ai nevoie dar este în stare bună, poţi sprijini buna funcţionare a centrului de zi şi a locuinţei sociale. Noi le vom distribui doar acelor copii şi tineri care îşi dau silinţa să se implice în activităţi educative. Noi nu încurajăm întreţinerea şi dezvoltarea dependenţei de donaţii ci oferim o şansă celor care depun eforturi pentru a se integra !

Avem nevoie de :

–      Alimente : hrană rece pentru cei 15-20 de copiii şi tineri ai străzii care participă la activităţile educative ale centrului de zi şi hrană diversificată pentru cei 6 tineri din locuinţa protejată.

–      Haine şi încălţăminte pentru a asigura minimum câte 2 seturi de îmbrăcăminte adaptată pe sezon pentru beneficiarii din locuinţa protejată şi pentru cei din centrul de zi astfel încât să îşi poată menţine o stare bună de igienă.

–      Caiete şi produse de papetărie pentru activităţile de alfabetizare şi activităţile de animaţie socio-educativă

Zilnic, avem nevoie de alimente pentru a asigura o masă pe zi pentru copiii şi tinerii care frecvventează centrul de zi şi pentru a asigura hrana celor 6 tineri din locuinţa protejată care au loc de muncă şi sunt pe drumul spre independenţă.

Periodic, avem nevoie de haine pentru tinerii din locuinţa protejată şi pentru cei din centrul de zi

·            Sprijină financiar acţiunile noastre prin Unicredit Ţiriac Bank:

                                    Cont Lei : RO 12 BACX 0000 0030 2050 9000

                                    Cont euro : RO 82 BACX 0000 0030 2050 9001

Oricine poate face o donaţie în conturile noastre sau direct la sediul asociaţiei B-dul O.Goga Nr.14 Satu Mare.

Persoanele juridiceau posibilitatea şi drepul să sponsorizeze activităţile Asociaţiei Stea cu 20% din impozitul pe profit, in limita a 3 la mie din cifra de afaceri. În aceste limite sponsorizarea respectivă este deductibilă din impozitul pe profit. Sponsorizarea este reglementată prin Legea nr.32/1994, modificată şi completată prin Legea nr.394/2006.

·            Oferă un loc de mună tinerilor cu care lucrează Asociaţia Stea

Aceşti tineri sunt susţinuţi de către echipa noastră pentru a-şi găsi şi a-şi păstra locurile de muncă. Îi sprijinim pentru dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, responsabilizându-i cu privire la propriul lor viitor.