Skip to content

Eveniment festiv : donare de carti in limba franceza si spectacol !!!

Vineri, 4 iunie 2012, cu începere de la ora 11.00, AsociaÅ£ia Stea are deosebita plăcere de a vă invita la Biblioteca JudeÅ£eană din Satu Mare Strada Decebal, nr. 2 pentru a participa la evenimentul festiv care marchează donarea de cărÅ£i în limba franceză din partea OrganizaÅ£iei InternaÅ£ionale a Francofoniei  ÅŸi a DelegaÅ£iei Valonia-Bruxelles către Biblioteca JudeÅ£eană Satu Mare.

La eveniment va participa şi domul David Bongard, reprezentant al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei.

Tot vineri, 8 iunie, de la ora 13.00, AsociaÅ£ia Stea invită toÅ£i sătmărenii la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare, la un eveniment cultural ce va cuprinde momente artistice pregătite de copii ÅŸi tinerii străzii care frecventează centrul de zi ÅŸi voluntari ai AsociaÅ£iei Stea ÅŸi festivitatea de premiere a elevilor care au participat la concursul de creaÅ£ie „Anti – discriminare a copiilor ÅŸi tinerilor ÅŸi pledoarie pentru drepturile copiilor” a căror lucrări pot fi admirate de sătmăreni în holul Filarmonicii.

Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la e-mail : asociatiastea@gmail.com sau mobil: 0743174169 / fix : 0361884330.

Va asteptam alaturi de noi !

Donate to help for a cause and be a part to create a better world