Asociația Stea este în curs de a derula următoarele proiecte :

1. Și EU pot! IMAGINEZ, CRED și CONSTRUIESC un VIITOR de SUCCES!: Proiectul este derulat de Asociația Stea în parteneriat cu Asociația Pirita Children-Copiii din Pirita cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este creșterea capacității de a-și construi un viitor de succes şi susținerea incluziunii a 110 copii și tineri vulnerabili, din două dintre comunitățile cele mai marginalizate din Satu Mare și Baia Mare în decurs de 24 de luni prin crearea unor mecanisme puternice de intervenție care să susțină abilitarea romilor, acționând sinergic asupra reducerii decalajelor privind accesul la educație, oportunitățile de dezvoltare, participarea la viața comunității și creșterii nivelului de acceptare a romilor.

2. EduȘah – empowerment și incluziune prin șah: proiect derulat de Asociația Stea în parteneriat cu Asociația Clubul de Șah Gambit Huși și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

3. “Cu recunoștință și grijă de sine ne construim viitorul împreună” al cărui obiectiv general este dezvoltarea capacității organizaționale a serviciului social „Centrul de zi Stea” prin implicarea în decurs de 4 luni a principalilor factori interesați în creșterea calității serviciilor și planificarea dezvoltării serviciului social. Proiectul este finanțat de Organizația Umanitară CONCORDIA, în cadrul programului Green Light Funds- CentreZI.RO.