Aceasta este o platformă on-line de comunicare şi de resurse pentru profesioniştii şi organizaţiile / instituţiile care lucrează în domeniul serviciilor sociale, creată de către Asociația Stea în parteneriat cu alte 25 de ONG-uri și instituții membre ale Grupului de lucru inter-sectorial pentru prevenirea și combaterea excluziunii sociale a persoanelor vulnerabile din Satu Mare” – GIPEX. Aceasta se dorește a fi un instrument cu rol de suport pentru toţi profesioniştii interesaţi de acest domeniu.  

Platforma conţine resurse în domeniul asistenței sociale a persoanelor dezavantajate, informații despre serviciile sociale existente în comunitate, baza de date cu ONG-urile din comunitate cu activitate în domeniul social, materiale realizate în cadrul campaniilor pentru promovarea drepturilor copiilor şi omului, resurse din domeniul legislativ, informaţii privind diferite oportunităţi de finanţare, parteneriat, cursuri și altele.

Platforma se dorește a fi o resursă importantă de sprijin în acţiunile şi campaniile privind promovarea iniţiativelor ONG-urilor, contribuind la sporirea credibilităţii şi vizibilităţii acestora în comunitate.

Profesioniștii interesați să contribuie la dezvoltarea acestui spațiu de resurse din domeniul social sunt rugați să transmită articole, informări, materiale educaționale și alte tipuri de resurse la adresa : asociatiaste@gmail.com.

Vă rugăm să aveți în vedere respectarea prevederilor legale în ceea ce privește dreptul de autor.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la : 0361 -884330 sau 0747870609,  Leontina Volosciuc, asistent manager.

Această platformă este realizată sub coordonarea Asociației Stea în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial –baza serviciilor sociale de calitate” implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare din subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).