Skip to content

Alatura-te si tu campaniei ABC-DAR!

Radio Transilvaniasi Asociatia STEA demareaza campania ABC-DAR, chemandu-te si pe tine ca partener.
     « ABC-DAR – Bucuria celui ce primeste si… bucuria celui ce daruieste » este un program de alfabetizare si de interventie in combaterea si prevenirea abandonului scolar :
 
1)      Alfabetizare si activitati educative: peste 60 de copii si tineri ai strazii beneficiaza de suport educativ la Centrul STEA. 5 ore pe zi ei invata sa citeasca, sa socoteasca, sa realizeze un CV, sa se prezinte la un interviu, sa-si intretina igiena si sanatatea etc., pentru a fi reintegrati in sistemul educational sau pe piata muncii.
2)      Interventie – prin unitatea mobila Asociatia STEA sprijina peste 120 de copii si tineri ce traiesc pe strada. Aproximativ 50% dintre acestia sunt minori, dintre care unii inca frecventeaza scoala. Pentru ei se fac eforturi de a preveni abandonul scolar dar si de a-i incuraja pe altii sa se reintoarca la scoala. Totodata, familiile lor sunt consiliate cu privire la importanta educatiei.
 
Aceasta actiune necesita nu doar implicarea Asociatiei STEA ci a intregii comunitati!
Poti sa fi: VOLUNTAR in activitatile propuse, SPONSOR daruind produse sau PARTENER oferind sprijin financiar pentru aceste actiuni. Numele tau/al firmei tale va aparea la Radio Transilvania in clipul de promovare a acestei campanii, zilnic.
Radio Transilvania –partener media- sustine CAMPANIA ABC-DAR si va promova toti partenerii implicati in proiectul de educare si consiliere al copiilor si tinerilor strazii, precum si al familiilor acestora.
 
Contact:
Radio Transilvania
Str A.I. Cuza nr 4/7 tel: 0742607994
 
Asociatia STEA
B-dul Octavian Goga nr 14
Tel: 0361-884330/ 0751909535 sau 0747232619

www.asociatiasteasm.ro sau www.asociatiastea.blogspot.com

Donate to help for a cause and be a part to create a better world

ro Romanian
X