Skip to content

Flash-mob în cadrul Campaniei 2% – Fă ÅŸi tu un gest responsabil în sprijinul copiilor si tinerilor aflaÅ£i în dificultate din comunitatea ta !

AsociaÈ›ia Stea împreună cu trupa de dans “Backstage Dance Crew” continuă acÈ›iunile din cadrul „Campaniei 2%” de promovare a direcÈ›ionării a 2% din impozitul de venit pentru susÈ›inerea incluziuni sociale a persoanelor vulnerabile. Pe această cale sătmărenii, au fost invitaÈ›i, cu mic cu mare, să se alăture echipei de dans la un flash-mob care s-a desfășurat miercuri, 13 mai 2015, pe platoul din faÈ›a Muzeului JudeÈ›ean din Satu Mare începând cu ora 15.00.

În acest an ultima zi de depunere a formularelor 230 / 200 este 25 mai, iar fondurile direcÈ›ionate către AsociaÈ›ia Stea vor fi folosite pentru acÅ£iunile de facilitare a accesului la educaÅ£ie ÅŸi de sprijinire a incluziunii socialea copiilor È™i tinerilor aflaÈ›i în dificultate.

În anul 2014, fondurile obÅ£inute prin mecanismul „2%” au permis AsociaÅ£iei Stea să asigure înscrierea la grădiniță È™i È™coală a 18 copii, să realizeze programe de prevenire a abandonului È™colar (alfabetizare, asigurarea de rechizite ÅŸi materiale pentru ÅŸcoală, consiliere, acces la servicii de igienă) de care au beneficiat 97 de copii ÅŸi tineri; să ofere o gustare în timpul activităţilor educative pentru 169 de copii ÅŸi tineri È™i să desfășoare activităţi de educaÅ£ie parentală de care au beneficiat 52 de tineri.

„Campania 2%” – Fă ÅŸi tu un gest responsabil în sprijinul copiilor si tinerilor aflaÅ£i în dificultate din comunitatea ta !este realizată de către AsociaÅ£ia Stea în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, PoliÅ£ia Locală a municipiului Satu Mare ÅŸi DirecÅ£ia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanÅ£at prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Persoanele care decid să sprijine misiunea noastră de a schimba viitorul copiilor ÅŸi tinerilor care provin din familii defavorizate, o pot face redirecÈ›ionând cei 2% din impozitul aferent anului fiscal 2014 către AsociaÈ›ia Stea până la data de 25 mai 2015.

Împreună schimbăm destine !

Despre Asociaţia STEA

AsociaÅ£ia STEA este o organizaÅ£ie neguvernamentală înfiinÅ£ată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui ÅŸi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil ÅŸi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. AsociaÅ£ia Stea luptă împotriva cerÅŸetoriei ÅŸi a exploatării copiilor ÅŸi tinerilor susÅ£inându-i să devină independenÅ£i prin educaÅ£ie ÅŸi obÅ£inerea unui loc de muncă.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziÅ£ie la telefon 0361-884330, persoana de contact: Cristina-Maria Bala, manager proiect, e-mail: asociatiastea@gmail.comsau vă rugăm să vizitaÅ£i:  www.asociatiasteasm.ro

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Donate to help for a cause and be a part to create a better world