Skip to content

Concurs de fotografie pentru tinerii din Satu Mare

Tinerii din Satu Mare, cu vârste cuprinse între 15 È™i 24 de ani, sunt invitaÈ›i să participle la concursul de fotografie « Implică-te în problemele comunității tale ! »

Evenimentul este organizat de către AsociaÈ›ia Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare È™i Consiliere Antidrog în cadrul proiectului “Voluntariat – resursă pentru comunitate, ce are ca scop creÈ™terea gradului de implicare a tinerilor în viaÈ›a comunității. Proiectul de tineret este finanÈ›at de către DirecÈ›ia JudeÈ›eană pentru Sport È™i Tineret Satu Mare.

Fotografiile înscrise la concurs trebuie să reflecte una din următoarele teme de interes pentru tineri : consumul de droguri, discriminare, delicvență juvenilă.

ParticipanÈ›ii vor aduce/trimite lucrările lor la sediul AsociaÈ›iei Stea, bulevardul Octavian Goga nr.14, în perioada 11-31 octombrie 2016, în zilele de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.00.

PreselecÈ›ia pentru alegerea celor 20 de fotografii care vor intra în concurs È™i expoziÈ›ie va avea loc în perioada 2 – 6 noiembrie. În intervalul 7 – 9 noiembrie va avea loc o expoziÈ›ie publică cu lucrările selectate, sătmărenii având posibilitatea să voteze fotografiile preferate printr-o urmă mobilă È™i pe facebook. Finala concursului pentru tineret È™i premierea câÈ™tigătorilor va avea loc în 11 noiembrie în cadrul unei Gale.

Detalii, regulamentul și termenii de concurs pot fi consultate pe urmatoarele adrese: http://asociatiastea.blogspot.ro/2016/10/concursul-judetean-de-fotografie-pentru.html, www.asociatiasteasm.roși pagina de facebook Asociatia Stea Page.

Despre AsociaÅ£ia Stea                        

AsociaÅ£ia Stea este o organizaÅ£ie neguvernamentală înfiinÅ£ată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui ÅŸi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil ÅŸi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. AsociaÅ£ia Stea luptă împotriva cerÅŸetoriei ÅŸi a exploatării copiilor ÅŸi tinerilor susÅ£inându-i să devină independenÅ£i prin educaÅ£ie ÅŸi obÅ£inerea unui loc de muncă.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie la telefon 0751909535, persoana de contact: Diana Joldoș-Bretan, coordonator voluntari sau va rugăm să accesați : www.asociatiasteasm.ro

Donate to help for a cause and be a part to create a better world