Skip to content

Vernisaj expoziÈ›ie foto „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2017”

AsociaÈ›ia Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare È™i Consiliere Antidrog Satu Mare È™i cu sprijinul DirecÈ›iei JudeÈ›ene pentru Sport È™i Tineret Satu Mare organizează în data de 31 octombrie 2017 cu începere de la ora 16.00 la Complexul de EducaÈ›ie Ecologică „Casa Verde” din Grădina Romei din Satu Mare vernisajul expoziÈ›iei de fotografie „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2017”.  

ExpoziÅ£ia cuprinde 40 fotografii realizate de 16 tineri care pe parcusul ultimelor 4 săptămâni din cadrul proiectului cu acelaÈ™i nume, au descoperit tainele artei fotografice sub îndrumarea fotografului profesionist, Ardelean Alexandru. Fotografiile surpind viziunea tinerilor cu privire la două teme de interes care duc la excluziune socială: consumul de droguri È™i discriminarea.

ExpoziÈ›ia este deschisă publicului în mod gratuitîn perioada 31 octombrie – 7 noiembrie 2017, iar toi cei interesaÈ›i sunt invitaÈ›i să participe la vernisajul care prezintă roadele muncii acestor tineri uncenici fotografi. Acest eveniment va oferi prilejul descoperii È™i a altor rezultate obÈ›inute în cadrul proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2017” derulat de AsociaÈ›ia Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare È™i Consiliere Antidrog Satu Mare È™i finanÈ›at de către DirecÈ›ia JudeÈ›eană de Sport È™i Tineret Satu Mare, având ca scopcreÅŸterea gradului de implicare a tinerilor în viaÅ£a comunităţii ÅŸi promovarea voluntariatului ca valoare personală ÅŸi resursă comunitară în judeÅ£ul Satu Mare.

Vă invităm să fim alături de aceÈ™ti tineri inimoÅŸi ÅŸi sârguincioÅŸi, la prima lor expoziÅ£ie de fotografie ÅŸi să le urăm, din tot sufletul, răbdare, atenÅ£ie ÅŸi noroc în cultivarea pasiunii lor pentru arta fotografică È™i folosirea talentului lor inclusiv în slujba comunității !!!

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziției la telefon 0361884330 sau mobil 0743174169, persoană de contact Bala Cristina, director.

Despre AsociaÅ£ia Stea                        

AsociaÅ£ia Stea este o organizaÅ£ie neguvernamentală înfiinÅ£ată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui ÅŸi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil ÅŸi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. AsociaÅ£ia Stea luptă împotriva cerÅŸetoriei ÅŸi a exploatării copiilor ÅŸi tinerilor susÅ£inându-i să devină independenÅ£i prin educaÅ£ie ÅŸi obÅ£inerea unui loc de muncă.

Donate to help for a cause and be a part to create a better world