Skip to content

Atelier de dezvoltare personală pentru tineri

Azi am încheiat cu succes seria celor 4 ateliere de dezvoltare personală organizate în cadrul proiectului „Inspiraţie-Atitudine-Determinare”susținut de către Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu.

20 de tineri din Satu Mare alături de voluntari internaționali din Portugalia, Georgia, Cipru și Franța și-au dezvoltat azi abilitățile de luare a deciziilor făcând față cu brio provocărilor lansate de formatorii experientați ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog. Tinerii au aflat informații esenţiale despre procesul decizional: ce înseamnă să iei decizii şi ce factorii care influenţează luarea deciziilor, elementele definitorii ale procesului de luare a deciziilor, etapele luării unei decizii, paşii de adoptare a unei soluţii, conştientizarea deciziilor luate în situaţii de risc şi modalităţi adecvate de răspuns. Exercițiile practice i-au pus apoi în situația de a-și dezvolta abilitățile de luare a deciziilor rezolvând diferite probleme prin alegerea unor acțiuni din mai multe alternative posibile.

Tinerii vor avea în continuare posibilitatea de a pune în practică cele învățate în cadrul atelierelor de dezvoltare personală (comunicare, negociere, munca în echipă și luarea deciziilor) participând până la finalul vacanței școlare la activitățile de voluntariat în cadrul programului de mentorat al copiilor de la centrul de zi al Asociației Stea.

Detalii suplimentare pot fi obținute la Asociația Stea, persoană de contact Cristina Bala, director, telefon: 0743174169 sau la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, persoană de contact Camelia Tarba, coordonator centru, telefon: 0261710900.

Despre Asociaţia Stea                        

Asociaţia Stea este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil şi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociaţia Stea luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.

Donate to help for a cause and be a part to create a better world

ro Romanian
X