Skip to content

Oamenii de bine care susțin misiunea Asociației Stea aduc experiența succesului în viața unor copii obișnuiți să li se spună că ei nu sunt buni de nimic! Așa cum alți copii cu familia alături primesc sprijin pentru a-și clădi un viitor, și copiii vulnerabili au nevoie de cineva care să creadă în ei.

Puterea binelui este cea mai puternică forță dar și cea mai importantă. Nu trăim singuri ci în comunități, într-o societate în care a face bine este nevoie să devină normalitate pentru a activa potențialul care există în fiecare copil.

“Acționând după acest principiu ne dorim să atragem cât mai multe persoane care să susțină misiunea noastră. De unii singuri, am duce o luptă cu morile de vânt. Iar intervenția în educația copiilor este urgentă pentru că, cei care nu primesc sprijinul necesar, abandonează timpuriu școala. Și astfel, mulți ajung în timp să fie o povară pentru societate. Rezultatele obținute în cei 18 ani de când există Asociația Stea arată că investiția în activarea potențialului lor înseamnă vieți schimbate din temelie și un câștig pentru noi toți. Toate realizările noastre de-a lungul anilor, se datorează celor care au decis să susțină munca noastră prin voluntariat, parteneriate sau financiar. Proiectul Puterea binelui ne permite dezvoltarea instrumentelor noastre audio și video de fundraising cu testarea de campanii de atragere de fonduri care ne ajută să obținem sprijinul necesar pentru a asigura continuitatea muncii noastre. Suntem recunoscători celor care fac posibil acest lucru. Împreună facem diferența între sărăcie și succes în viețile copiilor care au atât de mare nevoie de susținere!”, a declarat directorul Cristina Bala.

Alege ACUM să faci bine, susținând educația copiilor din mediile vulnerabile cu suma pe care tu o alegi. Nu trebuie decât să intri pe link și să apeși butonul DONEAZĂ: https://asociatiasteasm.ro/.

Proiectul „Puterea binelui” este derulat de Asociația Stea și finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Donate to help for a cause and be a part to create a better world