Dragă părinte!

Sperăm că îți vom fi de folos prin acest ghid și că familia ta și mai ales copiii vor aprecia apreciază activitățile propuse!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru vei fi anunțat când lansăm următoarea parte a „Ghidului de Jocuri și Activități de Dezvoltare a Inteligenței Emoționale în Familie” și te vom ține la curent cu activitățile noastre.

Nu uita să verifici căsuța de „Spam” și să adaugi adresa noastră de pe care ai primit acces la ghid în secțiunea de „Favorite” sau „E-mail-uri principale”, pentru a nu pierde niciuna din resursele pe care le pregătim pentru tine.

Școala pune accent pe acumularea de cunoștințe, însă pentru a crește copii fericiți și care au succes în viață, ei au nevoie și de o altfel de educație.

Te felicităm pentru faptul că în loc să te plângi de cum merg lucrurile în sistemul de învățământ, tu ai ales să ai o atitudine pro-activă. Ai înțeles cât este de important pentru copilul tău să învețe de mic cum să-și gestioneze emoțiile în mod eficient, cum să-și descopere potențialul și cum să creeze relații armonioase cu cei din jur.

Acestea sunt doar câteva din abilitățile pe care îl poți ajuta să și le dezvolte cu sprijinul nostru prin joc și sunt abilități cheie pentru a fi capabil să-și construiască pas cu pas un viitor de succes.

Avem convingerea că un copil cu astfel de abilități bine dezvoltate este adultul de mâine care contribuie la crearea unei lumi mai bune, pentru noi toți.

Dacă ai orice fel de întrebări, ne poți scrie pe adresa: contact@asociatiasteasm.ro

Distracție plăcută alături de cei dragi!

Echipa Asociației Stea