Te confrunți și tu cu lipsa timpului?

Ți-ai dori să poți fii mai des împreună cu copiii tăi?

Poate, te îngrijorează faptul că aceștia petrec prea mult timp în fața ecranelor (telefon, calculator, televizor, etc…).

Din păcate, nu avem nici noi vreo baghetă magică pentru a crește numărul de ore al unei zile, nici nu-ți putem lua locul la job, ca tu să stai mai mult timp acasă.

Avem însă un cufăr magic, plin de idei de jocuri și resurse pe care le-am testat în cei peste 18 ani de când realizăm activități de educație non-formală cu copiii și suntem încântați să le putem împărtăși cu tine.

Abonează-te la newsletter-ul nostru și descarcă gratuit ghidul.

Vei primi informații utile despre activitatea noastră și vei fi anunțat când lansăm următoarea parte a „Ghidului de Jocuri și Activități de Dezvoltare a Inteligenței Emoționale în Familie

Școala pune accent pe acumularea de cunoștințe, însă pentru a crește copii fericiți și care au succes în viață, ei au nevoie și de o altfel de educație.

Te felicităm pentru faptul că în loc să te plângi de cum merg lucrurile în sistemul de învățământ, tu ai ales să ai o atitudine pro-activă. Ai înțeles cât este de important pentru copilul tău să învețe de mic cum să-și gestioneze emoțiile în mod eficient, cum să-și descopere potențialul și cum să creeze relații armonioase cu cei din jur.

Acestea sunt doar câteva din abilitățile pe care îl poți ajuta să și le dezvolte cu sprijinul nostru prin joc și sunt abilități cheie pentru a fi capabil să-și construiască pas cu pas un viitor de succes.

Avem convingerea că un copil cu astfel de abilități bine dezvoltate este adultul de mâine care contribuie la crearea unei lumi mai bune, pentru noi toți.

Dacă ai orice fel de întrebări, ne poți scrie pe adresa: contact@asociatiasteasm.ro