Intră în echipa noastră devenind voluntar STEA şi implică-te direct în proiectele noastre !

Indiferent de vârsta sau profesia pe care o ai, dacă îţi doreşti acest lucru, noi îţi vom arăta cum poţi să ajuţi aceşti copii şi tineri.

Căutăm voluntari pentru următoarele posturi :

–          Animator, pedagog social, învăţător, supraveghetor pentru realizarea de activităţi educaţionale şi de dezvoltare de abilităţi de viaţă cu copiii şi tinerii străzii în cadrul centrului de zi.

–          Animator pentru realizarea de activităţi în tabere şi excursii cu copiii şi tinerii străzii.

–          Psiholog pentru evaluare şi consiliere psihologică a copiilor şi tinerilor din centrul de zi şi locuinţa protejată.

–          Asistent marketing pentru realizarea buletinului informativ lunar, administrarea site-ului internet, realizarea de materiale de prezentare (pliante, flyer), implicare în campanii şi evenimente în comunitate.

–          Fundraiser pentru căutarea de fonduri.

Beneficii pentru voluntari :

  • Dobândirea de experienţă de muncă în echipă.
  • Instruire în domeniul animaţiei socio-educative, a derulării de activităţi cu copii şi tinerii, a construirii, implementării şi evaluării de proiecte.
  • Deprinderea unor aptitudini precum capacitatea de a-i înţelege pe alţii şi de a-i ajuta să devină mai buni şi mai optimişti şi dezvoltarea aptitudinilor de comunicare.
  • Schimb de experienţă cu voluntari din străinătate, interculturalitate.
  • Întâlnirea cu alte persoane care împart aceleaşi pasiuni şi posibilitatea de a face mulţi prieteni noi.