Skip to content

Broșură de informare pe teme de educație parentală

Asociația Stea în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Satu Mare anunță lansarea unei broșuri de informare pe teme de educație parentală, realizată în cadrul proiectului „ÎMPREUNĂ – mobilizare locală pentru educație și sănătate în Sătmărel”.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 49.792 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS), în calitate de operator de program. Obiectivul proiectului este îmbunătățirea condițiilor de educație și sănătate, combaterea oricărei forme de discriminare a persoanelor defavorizate din cartierul urban dezavantajat Sătmărel. Perioada de implementare a proiectului este de 14 luni începând cu 01.11.2022.

Broșura de informare pe teme de educație parentală vine în sprijinul oricăror părinți și în mod special al celor din cadrul a 50 de famillii din comunitatea vulnerabilă din Sătmărel care în acest proiect au beneficiat de activități de educație parentală și de implicare a părinților în parcursul educațional al copiilor.

Ea oferă informații relevante și resurse utile pentru ca părinții să poată continua să abordeze eficient provocările educaționale și de sănătate din cadrul familiilor lor, contribuind astfel la creșterea armonioasă a copiilor și la îmbunătățirea calității vieții în comunitatea locală.

Elementul central este împuternicirea părinților și conștientizarea capacităților lor de a asigura pentru copiii lor educația de care au nevoie în familie pentru a crește și a se dezvolta în mod armonios astfel încât să-și poată atinge maximul de potențial și să devină oameni împliniți, așa cum își doresc.

Educația în familie bazată pe iubire, respect, încredere reciprocă și valorizare, care răspunde nevoilor copiilor, inclusiv în ceea ce privește disciplinarea și stabilirea de limite sănătoase, este cheia pentru a crește viitor adulți cu un parcurs școlar, profesional și social de succes.

Broșura poate fi descărcată gratuit prin accesarea link-ului atașat imaginii de mai sus.

Informații suplimentare se pot obține:

Persoană de contact: Cristina Bala                   Funcția: Director executiv

Tel: 0261-884-330                                             Emai: cristina.bala@asociatiasteasm.ro

www.eeagrants.ro            www.frds.ro

“Working together for a green, competitive and inclusive Europe”/ ”Lucrând împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

Donate to help for a cause and be a part to create a better world